Ga voor glasvezel en steun De Pullen!

€ 50 voor onze buurtvereniging én zelf ook nog eens € 25 verdienen?

Meld je dan aan via De Pullen.

Juist nu in deze tijd als veel mensen thuiswerken en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons, jong en oud, verbonden met elkaar.

 

Daarom is wat ‘De Pullenbetreft straks ook Oirschot, klaar voor de toekomst! Dat kan als 30% van de inwoners van Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk vóór 16 juni a.s. ‘JA’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk. Een mooie aanwinst voor Oirschot, laten we met z’n allen zorgen dat we dat gaan behalen!

 

Gratis aansluiting

De glasvezelaansluiting is helemaal gratis. Het enige dat je betaalt zijn de abonnementskosten. Dit betekent over het algemeen dat je niet duurder uit bent dan nu, maar wel alle voordelen van glasvezel hebt. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus! Bekijk het exclusieve welkomstaanbod via gavoorglasvezel.nl.

 

Samen gaan voor De Pullen en glasvezel

Meld je je aan voor een glasvezelpakket van Caiway of DELTA via onze buurtvereniging? Dan is dat goed voor jou én voor de vereniging. Jij verdient namelijk € 25,- en de vereniging verdient zelfs € 50,- per inschrijving! Met dat geld kunnen we voor De Pullen weer veel leuke en belangrijke dingen doen zoals het kopen van nieuw meubilair.

 

Hoe meld je je aan:

0 via de link op onze website pullenoirschot.nl óf

0 scan de QR-code hieronder met de camera van je telefoon óf

0 lever het invulstrookje in op de flyer die je hebt ontvangen.

 

Vragen?

Onze lokale verkopers helpen graag. Kijk op gavoorglasvezel.nl waar je terecht kan. Of bezoek het Glasvezel Informatiepunt aan De Loop 67 in Oirschot.  Onze adviseur Kevin staat voor je klaar van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.